Som ett led i vår expansion har vi investerat i en ny tryckmaskin som ger en dramatisk ökning av både tryckkapacitet och bildkvalitet.

6 färger istället för 4 ger bättre färgåtergivning och kontraster medan droppstorleken på endast 10 picoliter möjliggör utskrifter i extremt hög upplösning där så krävs, exempelvis till finstilta produkttexter. Vi får nu även möjlighet att trycka vitt vilket är en klar fördel för alla svarta produkter eftersom grunden nu kan utgå från ett svart laminat istället för en tryckt yta.

Tryckmaskinen är tillverkad av välrenommerade Durst Phototechnik och modellen hade världspremiär så sent som för 2 veckor sedan på årets upplaga av digitaltrycksmässan FESPA. Maskinen som levereras till oss är den allra första som installeras hos kund och vi räknar med att vara i full produktion lagom till midsommar.