När MatPiraten skapade sin butik i Katrineholm ville man att sticka ut från mängden. Till avdelningarna för frukt & grönt bröd samt delikatessdisken har vi tagit fram ljuslådor i jätteformat – den längsta är hela 9 m lång.

Ljuslådornas undersidor har integrerad belysning och är tryckta med samma trämönster som de gavlar av GLS® som används för att täcka den ordinarie metallinredningen för frukt- och kyldiskar. Dekoren består av vårt unika material On-Off® Backlit som möjliggör enkla och kostnadseffektiva byten.

Utöver detta tog vi bland annat fram ett spektakulärt bananträd i GLS® (som klär in en annars outnyttjad pelare), dekorer för end caps samt en dekorativ inramning i Re-board® för godisavdelningen.

Produkterna ingår i de helhetslösningar för kommunikation inom dagligvaruhandeln som vi erbjuder tillsammas med DS Smith och Entevor.