2 år efter att den första Direkt Optik-butiken byggts om med det nydanande GLS-konceptet har nu utrullningen av ytterligare 8 butiker genomförts med stor framgång. Målet är att optikerkedjans samtliga butiker ska byggas om med den nya inredningen som ger ett mycket stilrent och elegant intryck.

Inredningen består av ett flexibelt modulsystem med vägghängda exponeringsmoduler med integrerad belysning samt bakombelysta toppskyltar som enkelt kan bytas ut för att få frekvens i budskapen. Vidare fylls butikerna med ett antal olika specialdesignade möbler som är anpassade efter olika ändamål exempelvis förvaring kassadisk och arbetsbås.

Tack vare enkelheten i installation och lättheten som vårt unika GLS-koncept erbjuder går det mycket snabbt att byta ut inredningen i en butik vilket självklart är en viktig aspekt för att minska störningen för kunderna.

Nu hoppas vi på ett rejält försäljningslyft i alla nya fräscha Direkt Optik-butiker!