7,5 år efter bolagets grundande lämnar Kurt Aldén nu posten som VD för Green Lite för att istället ägna sig åt att bygga upp det nystartade företaget Swedboard International, även detta i rollen som VD och grundare. Det nya bolaget kommer att bedriva produktion av innovativa och miljövänliga skivmaterial. Den första produktionsenheten är nu under uppbyggnad i Katrineholm och beräknas vara i drift före sommaren.

Ny VD för Green Lite blir Martin Carlshamre, som även fortsättningsvis kommer att behålla rollen som försäljningsansvarig och vara aktiv i samarbetet med kunder.
Martin är civilingenjör i industriell ekonomi och har varit med sedan starten av Green Lite samt dessförinnan varit ansvarig för det globala nätverket av distributörer för Re-board.

– Green Lite har en fantastisk kund- och lösningsorienterad organisation med oslagbar förmåga att utveckla nya produktexponeringslösningar baserade på miljösmarta lättviktsmaterial.
Vårt GLS-koncept är helt världsunikt och jag är övertygad om att vi hittills bara skrapat på ytan av den potential som finns på marknaden för denna typ av lösningar. Jag ser verkligen fram emot att tillsammans med alla engagerade medarbetare fortsätta att bygga vår organisation för fortsatt tillväxt, kommenterar Martin.

Vi ser fram emot ett spännande 2019!