ON-OFF

On-Off® Cover – Snabb omdekoration

När vi introducerade GLS® märkte vi ganska snart att den långa livslängden hos produkterna skapade ett behov av att enkelt kunna byta grafiskt budskap. På så sätt kan samma grundprodukt användas år efter år men ändå hållas ständigt aktuell genom att anpassa grafiken efter den senaste säsongen eller kampanjen.

Lösningen är vårt unika koncept On-Off® Cover som helt utan adhesiv kan dekorera om exempelvis podier, kuber, spårpaneler eller hela försäljningsytor. Ett flertal kunder har upptäckt hur en frekvent omdekoration av en försäljningsyta eller skyltfönster boostar försäljningen.

Materialet består av en halvstyv plast som kan levereras ihoprullad men som vid uppackning återgår till sin ursprungliga form och ger en helt slät yta. Vi anpassar formatet för exakt passform och kan också bocka kanterna för att passa runt exempelvis ovankanten på en väggpanel. On-Off® Cover är opakt (släpper ej igenom ljus) och ger en mycket god tryckkvalitet.

On-Off® Backlit – Smart bakombelysning

Med hjälp av en patentsökt kombination av plast- och pappersfiber ger On-Off® Backlit extremt goda ljusbrytande egenskaper vilket möjliggör energieffektiva lösningar för bakombelysta skyltar och ljuslådor. Till skillnad från textil som ofta används i dagens ljuslådor så är ytan helt slät vilket möjlliggör en fotografisk tryckkvalitet. Att det dessutom går flera gånger snabbare att byta budskap jämfört med traditionella lösningar i textil eller akryl gör ju inte saken sämre.

Klassiska ljuslådor i metall kan modifieras för användning med On-Off® Backlit, men vi har också utvecklat en egen serie ljuslådor i GLS® som på ett kostnadseffektivt sätt kan levereras i platta och smala paket för att enkelt byggas ihop på plats i butik. Hör av dig så berättar vi mer!