VÅR HISTORIA

Vi är ett ungt bolag med lång erfarenhet.

Green Lite AB är en specialist på produktexponering inom framförallt POS-ställ och shop-in-shop. Bolaget grundades 2011, men företags historia börjar egentligen redan 2002 – och redan då med mångårig erfarenhet av design och tillverkning av produktexponeringar.

Efter att under mer än 30 år framgångsrikt jobbat med design och produktion av wellpappdisplayer bestämde sig innovatören och entreprenören Kurt Aldén för att utveckla ett skivmaterial som är lätt, starkt och samtidigt helt återvinningsbart. I början av 2002 grundades Design Force AB där han kom att utveckla ett helt koncept kring det innovativa materialet Re-board® vilket har skapat en hel industri runt om i världen.

Början på fortsättningen – nu med 100 % fokus på applikationer

Den 1 augusti 2011 delades företaget i två, där en tidigare majoritetsägare helt tog över aktiebolaget Design Force och fortsätter där att driva tillverkning och försäljning av Re-board® runt om i världen. Den andra delen av verksamheten, som är fokuserad på konvertering och utveckling av nya produkter baserade på miljösmarta material, fortsätter i ett nytt bolag kallat Green Lite AB. Enda skillnaden är att vi kan vara helt fokuserade på vidareförädlingen, numera också med vårt helt unika GLS®-koncept.

Vi är främst specialiserade på produktexponering i olika former – allt ifrån produktdisplayer via shop-in-shop-lösningar till kompletta butiksinredningar. En växande del av verksamheten är också grafiska omdekorationer med vårt banbrytande dekorsystem On-Off® som snabbt kan skapa ett nytt utseende för hela försäljningsytor utan att använda adhesiv.

Vi erbjuder våra kunder helhetslösningar inklusive design, grafik, tryck, produktion och montering. I vår 4 000 kvm stora produktionsanläggning i Norrköping har vi ett flertal avancerade maskiner för bearbetning av Swedboard® Fibre, GLS® och On-Off®.

Har du ett problem så har vi lösningen.