Om oss

Vi finns med dig hela vägen

Vi är experter på tryckt produktexponering

 

Genom att förstå din affär – och addera vår kompetens, erfarenhet och nytänkande – skapar vi tillsammans ett större värde. Vi är ständigt på jakt efter nya lösningar och trender som får våra kunder att sticka ut och synas, vårt engagemang märks i slutresultatet. Vårt mål är att maximera våra kunders affär med hjälp av den butikskommunikation vi tar fram tillsammans.

alt-text
Vårt erbjudande på Green Lite

Kreativa produktställ – som både säljer och kommunicerar

Vi är en av Sveriges ledande producenter av kreativa lösningar för produktexponering i butik. Sedan starten har vi designat över 8 000 olika displayer och andra produkter gjorda i pappersbaserade lättviksmaterial och vårt eget patenterade material GLS® Green Lite System. Processen är helt digitaliserad från konstruktionsritning vidare via tryck och bearbetning. Det medför stor flexibilitet och kostnadseffektiva lösningar i allt ifrån fåstycksproduktion upp till större serier. Resultatet är lösningar som är mycket lätta men ändå har en styrka som är fullt jämförbar med traditionell spånskiva eller MDF. Genom de smarta konstruktionslösningar vi har uppfunnit genom åren kan vi nästan alltid skapa en produkt som kan levereras helt planförpackad till butik för att sedan monteras på några minuter utan verktyg.

Flexibla och miljösmarta försäljningsytor

Sedan starten har vi arbetat med att utveckla högkvalitativa lättviktsmaterial samt innovativa applikationer för dem. Genom att ersätta traditionella material och metoder kan stora miljöbesparingar göras. Vi är övertygade om att kreativitet, design och kvalitet kan gå hand i hand med ekologiska och kostnadseffektiva lösningar. Det gäller bara att tänka rätt från början. Med vårt unika GLS-koncept kan vi på ett kostnadseffektivt sätt skapa säljande försäljningsytor som fångar kundernas uppmärksamhet. Lösningarna kan levereras planförpackade för att sedan enkelt monteras på plats vilket ger besparingar inom både logistik och installation.

Allt i eget hus

I och med att vi har hela kedjan – från första kontakt med användaren/kunden till utleverans av egenproducerade produkter – i eget hus kan vi erbjuda en kvalitet och säkerhet som minst svarar mot dina förväntningar. Vår konstruktionsavdelning hjälper dig att visualisera med tydliga 3D-skisser och vår logistikavdelning ordnar distributionen till alla butiker, oavsett om de ligger i Sverige eller ute i världen.

Vi som jobbar här

Robert Gustavsson
Jonas Lindström
David Vänskä
Johan Thorsell
Anna Filipiak Gustavsson