VÅRT ERBJUDANDE

Flexibla och miljösmarta försäljningsytor

Med vårt unika GLS-koncept kan vi på ett kostnadseffektivt sätt skapa säljande försäljningsytor som fångar kundernas uppmärksamhet. Lösningarna kan levereras planförpackade för att sedan enkelt monteras på plats vilket ger besparingar inom både logistik och installation. Vi erbjuder dessutom mångsidig grafisk kommunikation genom både direkttryck och vårt unika system On-Off® för utbytbar grafik helt utan adhesiv.

Genom att hela utvecklings- och tillverkningsprocessen är samlad under ett tak och dessutom är helt digital kan vi erbjuda stor flexibilitet. Besök vårt Galleri för att se exempel på våra shop-in-shop-lösningar och produktexponeringar.

Kreativa produktställ – som både säljer och kommunicerar

Vi är en av Sveriges ledande producenter av kreativa lösningar för produktexponering i butik. Sedan starten 2002 har vi designat över 7 000 olika displayer och andra produkter gjorda i de pappersbaserade lättviksmaterialen Swedboard® Fibre och GLS®. Processen är helt digitaliserad från konstruktionsritning vidare via tryck och bearbetning. Det medför stor flexibilitet och kostnadseffektiva lösningar i allt ifrån fåstycksproduktion upp till större serier.

Resultatet är lösningar som är mycket lätta men ändå har en styrka som är fullt jämförbar med traditionell spånskiva eller MDF. Genom de smarta konstruktionslösningar vi har uppfunnit genom åren kan vi nästan alltid skapa en produkt som kan levereras helt planförpackad till butik för att sedan monteras på några minuter utan verktyg.

Allt i eget hus

I och med att vi har hela kedjan – från första kontakt med användaren/kunden till utleverans av egenproducerade produkter – i eget hus kan vi erbjuda en kvalitet och säkerhet som minst svarar mot dina förväntningar. Vår konstruktionsavdelning hjälper dig att visualisera med tydliga 3D-skisser och vår logistikavdelning ordnar distributionen till alla butiker, oavsett om de ligger i Sverige eller ute i världen.

Vi älskar utmaningar och ser fram emot att få ta del av dina idéer som vi sedan tillsammans kan utveckla till ett färdigt resultat.

Kontakta oss! Ring direkt på 011-23 08 80 för att bolla idéer om hur vi kan hjälpa till att exponera dina produkter!