Så här jobbar vi

Vi finns med dig hela vägen

Tillsammans skapar vi den bästa produktexponeringen.

Vi älskar att skapa design som gör att din produkt gör succé. Med starkt personligt engagemang vill vi överträffa dina förväntningar.

Vårt grymma team finns här för dig hela vägen och oavsett storlek på ditt projekt har vi en väl godkänd arbetsmetod. Tillsammans tar vi det steg för steg för att hitta den bästa lösningen.

 

Läs gärna mer om hur vi jobbar här nedan.

 

 

 

 

alt-text

BEHOVSANALYS

Har du en idé som du vill utforska med oss?

Vad kul – Hör av dig till oss, vi vill gärna höra mer.

Varje kund har sina unika utmaningar som kräver unika lösningar. Vårt Team finns här för dig oavsett vilket behov du har. Här startar vår gemensamma resa med att ta fram en ny produktexponering. Vi träffas och ser över era behov och önskemål. Berätta vem du är och vart du vill och så tar vi det steg för steg tillsammans.

 

 

alt-text

DESIGN & KONSTRUKTION

Baserat på vårt första möte sammanställer vi era idéer och önskemål och låter våra konstruktörer och designers ta fram design -och konstruktionsritningar för projektet. Vi hjälper er att ta fram en prototyp om ni önskar det. Allt för att det ska bli så bra som möjligt!

alt-text

Offert

När vi har kommit överens om önskad produktexponering tar vi fram priser.

alt-text

Produktion

När ni har godkänt design -och konstruktionsritningarna och eventuell prototyp startar vi produktionen för projektet.

alt-text

Montering

Våra lösningar kan levereras planförpackade för att sedan enkelt monteras på plats vilket ger besparingar inom både logistik och installation. Självklart levererar vi er produktexponering färdigmonterade om så önskas.

 

alt-text

Leverans

När produktionen är färdigställd levereras produkterna till er utifrån de önskemål ni har.

Vår logistikavdelning hjälper er med allt från komplicerade kampanjdistributioner i både små och stora upplagor till lagerhållning och lösningar för avrop när det passar er.

alt-text

alt-text