Diskar och ståbord

Skapa en inbjudande atmosfär för era kunder med hjälp av kreativa diskar och ståbord som både säljer och kommunicerar. Genom att erbjuda en plats där kunder kan stanna upp och ta en paus, skapar ståborden en möjlighet till spontan interaktion. Kunder kan träffas, prata och dela erfarenheter medan de står vid bordet. Detta främjar inte bara en positiv atmosfär, utan ökar också sannolikheten att kunderna stannar längre och utforskar fler produkter.

Kombinera diskar och ståbord med väggar och annan produktexponering så har ni en färdig Pop Up Store, Shop In Shop eller Mässmontrar.

Green Lite hjälper er att skapa en miljö som fångar kundernas uppmärksamhet.

Vi har designat många diskar och ståbord gjorda i pappersbaserade lättviksmaterial och i vårt eget patenterade material GLS® Vårt unika GLS-koncept. Processen är helt digitaliserad från konstruktionsritning vidare via tryck och bearbetning. Det medför stor flexibilitet och kostnadseffektiva lösningar i allt ifrån fåstycksproduktion upp till större serier.

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar som är utformade efter era önskemål, allt i från grafik till storlek och form.

Diskar och ståbord är också flexibla i sin användning. Använd de för att visa varor, som en plats för provsmakning av produkter eller som ett område för workshops, evenemang och mässor. Denna flexibilitet möjliggör anpassning till olika kampanjer och produktlanseringar, vilket hjälper till att hålla exponeringsytan intressant och engagerande för kunderna.

Med allt i eget hus erbjuder vi service och kvalitet genom hela processen från första kontakt, design, konstruktion och produktion till distribution. Och allt görs med utgångspunkt från era förutsättningar och budget.

Vi hjälper er att skapa diskar- och ståbord som att passar era specifika behov. Oavsett ändamål, är vårt team här för att hjälpa er att skapa den perfekta lösningen.