Podier & kuber

Podier och kuber är ett utmärkt sätt för att framhäva era produkter och varumärken. Det är en bra lösning för butiksinredning och kan förvandla en vanlig butik till en imponerande och inbjudande plats att shoppa i. Podier och kuber passar också utmärkt för mässor, event, showrooms och mycket mer. Dessutom är våra podier lätta att sätta upp och ta ner. Man kan enkelt flytta runt dem för att passa i olika miljöer. Ett podie behöver inte vara en vit fyrkantig låda – utan variationsmöjligheterna är många! Vi hjälper er hela vägen och skapar det som passar bäst och som är mest prisvärt för era specifika behov.

Podier och exponeringskuber för ökad uppmärksamhet

Podier och exponeringskuber är ett utmärkt sätt att fånga kundernas uppmärksamhet och få dem att stanna upp och titta på det som ni vill presentera. Produkterna vi placerar på podierna gör att vi fokuserar på dessa. Det ger kunderna en tydlig förståelse för vad som särskiljer dem från andra produkter i butiken. Podierna kan skapa en röd tråd genom butiken genom att matcha färger och material med varandra och därigenom ge en mer enhetlig och sofistikerad look.

Varumärkesidentiteten förstärker vi också genom att vi skapar en mer exklusiv upplevelse för kunden. Att placera specifika produkter på podierna/kuberna gör också att du hjälper kunderna att hitta det de söker och öka försäljningen.

Podier kan tillverkas i många olika former, storlekar och material. Green lite hjälper er att ta fram det som passar ert ändamål bäst. Alltifrån wellpapp som passar bra vid korta kampanjer, till Reboard och Swedboard för mer semipermanenta produktexponeringar. För mer hållbara och exklusiva ändamål rekommenderar vi vårt unika patenterade material GLS. Läs gärna mer om Vårt unika GLS-koncept.

Hör av dig! Vi hjälper dig gärna att skapa en effektfull produktexponering för att på så sätt öka försäljningen av dina produkter och få ett bättre ROI.